BROADVIEW | Zorg & Welzijn
Zo werkt het.

Snel, eenvoudig en intuïtief

De focus

Als zorgverlener begin je in BROADVIEW met het bepalen van de focus. Dit kan bijvoorbeeld zijn het "algeheel welbevinden" of de "kwaliteit van leven" van een cliënt. De focus staat centraal in de applicatie en wordt aangegeven met een oog op de tijdlijn.

Verzamelen & waarderen

Tijdens de intake wordt begonnen met het verzamelen van informatie over de cliënt. Welke lichamelijk aspecten spelen een rol in het algeheel welbevinden, welke aspecten hebben een positieve invloed op de kwaliteit van leven? Het keuzewiel in BROADVIEW helpt je hierbij. Het wiel is gevuld met een breed scala aan aspecten, van lichamelijk tot sociaal, van werk tot beleving.

Je selecteert eenvoudig alle aspecten die invloed hebben op de focus. Per aspect kun je een toelichting, score en gewicht opslaan. De scores en gewichten bepalen gezamenlijk de score op de focus.

Verbinden

Aspecten kunnen niet alleen invloed uitoefenen op de focus, bijvoorbeeld het algeheel welbevinden, maar ook op elkaar. Met BROADVIEW breng je op een makkelijke manier relaties aan tussen de geselecteerde aspecten. Je bepaalt hierbij steeds hoe sterk de relatie is en of de invloed positief of negatief is. Bestaat er bijvoorbeeld een relatie tussen de mobiliteit van een cliënt en de sociale situatie?

Verkennen

Nu alle belangrijke informatie is verzameld, geordend en gewogen, moet worden achterhaald aan welke zorg de grootste behoefte is en hoe deze zorg het meest effectief kan worden verleend. BROADVIEW biedt hiervoor een interactieve visualisatie waarin de samenhang tussen de aspecten direct zichtbaar en tastbaar is. Je ziet zo snel waar je met minimale inspanning, maximaal resultaat bereikt.

Doelen & acties

Natuurlijk stopt het proces niet wanneer het inzicht is verschaft. Met BROADVIEW kun je per geselecteerd aspect doelstellingen en acties bepalen. Door een doelscore te bepalen per aspect krijg je direct een indicatie van de effectiviteit. De doelstellingen en acties worden meteen zichtbaar op de tijdlijn zodat een overzichtelijk planning ontstaat.

Heb je behoefte aan een uitgebreid eHealth dossier waarin je de doelen en acties verder kunt uitwerken en plannen? Lees meer over de combinate BROADVIEW & MeXtra.

En verder