BROADVIEW | Strategie
Zo werkt het.

Snel, eenvoudig en intuïtief

De focus

In BROADVIEW | strategie bepaal je allereerst de focus, het ultieme streven Bijvoorbeeld: continuïteit van je organisatie, de succesvolle start van je onderneming, effectieve personeelsplanning, succesvol project X, omzetgroei in sector Y, enzovoort.

De focus staat centraal in BROADVIEW en wordt aangegeven met een oog op de tijdlijn.

Verzamelen & waarderen

Vervolgens wordt essentiële informatie verzameld. Wat speelt er, wat vraagt aandacht, wat herhaalt zich steeds ? Een verhaal met feiten en gebeurtenissen, maar ook met overtuigingen, beelden en veronderstellingen.

Het keuzewiel in BROADVIEW biedt je een prachtige structuur om de relevante informatie te verzamelen. Het wiel bevat een breed scala aan aspecten die betrekking hebben op het functioneren van je organisatie. Van omzet tot arbeidsmarkt, van imago tot innovatie.

Je selecteert een aspect, zet een opmerking weg en geeft er een score en een gewicht aan. Deze scores bepalen gezamenlijk de score van de focus.

Staan de aspecten die voor jouw organisatie essentieel zijn niet in het keuzewiel? We helpen graag bij het op maat maken van het keuzewiel voor jouw organisatie of initiatief.

Verbinden

Aspecten hebben niet alleen invloed op de focus, maar ook op elkaar. Met BROADVIEW breng je eenvoudig relaties aan tussen de geselecteerde aspecten. Je bepaalt hierbij steeds hoe sterk deze relatie is en of de invloed positief of negatief is.

Verkennen

Nu alle belangrijke informatie is verzameld, geordend en gewogen, is het tijd voor analyse. BROADVIEW biedt hiervoor een interactieve visualisatie waarin de samenhang tussen de aspecten direct zichtbaar en tastbaar is. Op deze manier ontdek je snel waar de hefbomen zitten.

Doelen & acties

Natuurlijk stopt het proces niet wanneer het inzicht is verschaft. Met BROADVIEW kun je per geselecteerd aspect doelstellingen en acties bepalen. Door een doelscore te bepalen per aspect krijg je direct een indicatie van de effectiviteit. De doelstellingen en acties worden meteen zichtbaar op de tijdlijn zodat een overzichtelijk planning ontstaat.

En verder